REPRESENTATIEVE COSMETICABEDRIJVEN

WAT IS COSMETIEK?

Onder cosmetiek kun je alles verstaan om het uiterlijk te verfraaien. Hierbij valt te denken aan het behandelen van ongewenste haargroei, het laten verwijderen van pigmentvlekjes of spataderen, of bijvoorbeeld cosmetische ingrepen, zoals borstverkleiningen of injecties om de lijnen in het gezicht te verzachten.

Er rust (bijna) geen taboe meer op het ondergaan van plastische of cosmetische ingrepen. De beste versie zijn van jezelf met een beetje hulp van een cosmetisch arts of plastisch chirurg, wordt steeds normaler gevonden. Wereldwijd is dit steeds meer ingeburgerd, vooral onder jonge mensen.

In Nederland worden jaarlijks meer dan 100.000 cosmetische ingrepen uitgevoerd

ONTWIKKELINGEN

In Nederland worden jaarlijks meer dan 100.000 cosmetische ingrepen uitgevoerd. Het vergroten van de boezem of de bilpartij is erg populair. Vroeger kon dit alleen met implantaten, maar nu is er ook een natuurlijker alternatief: het laten inspuiten van eigen vet om de borsten of billen te vergroten.

BOTOX & FILLERS

Fillers en botox zijn voorbeelden van kleine ingrepen, die men steeds vaker laten doen. Denk aan fillers om meer volume aan het gezicht te geven voor een jeugdiger voorkomen of om de lippen te vergroten. Voor botox wordt gekozen om de lijnen in het gezicht te verzachten.

DE LAATSTE TREND OP HET GEBIED VAN PLASTISCHE- & COSMETISCHE CHIRURGIE

De laatste trend op het gebied van plastische- en cosmetische chirurgie is het corrigeren van de tepels. Vorig jaar vroegen 30% meer vrouwen om een tepel verkleinende behandeling. Uit onderzoek blijkt namelijk dat tepels die 25 tot 30% van de borst beslaan het aantrekkelijkst worden gevonden.

LAATSTE NIEUWS OMTRENT COSMETIEK

Error: Feed has an error or is not valid