programma2017-09-06T13:41:19+00:00

Het programma

Nederland is rijk aan een diversiteit van economische activiteiten. Elke sector zit vol met boeiende bedrijven die een waardevolle bijdrage leveren aan het Nederlandse bedrijfslandschap. Door middel van scherpe interviews en doortastende camerareportages op locatie geven wij u een kijkje in de keuken van deze briljanten van het Nederlandse bedrijfsleven.

Het concept

Business+ is een uniek televisieconcept, waarbij vooraanstaande bedrijven hun sector vertegenwoordigen. Tijdens Business+ ontdekt de kijker hoe bedrijven de ‘plus’ aan hun producten of diensten geven. Wat onderscheid hen van anderen? Wat is hun geschiedenis? Maar vooral: waarom zou men een klant moeten zijn van dit bedrijf? U ziet het allemaal en nog veel meer in Business+!

Sectoren

  • Bouw+
  • Gezond+
  • Horeca+
  • Installatietechniek+
  • Maritiem+
  • Marketing+

Presentatrice

Suraya Baboeram Panday
Suraya Baboeram PandayPresentatrice
Suraya Baboeram Panday is vastberaden om haar doel te bereiken: inspireren en diversiteit stimuleren als tv-presentatrice. In 2007 werd ze bekroond tot Miss India Holland, waarna ze het evenement een aantal keer heeft gehost. Daarnaast heeft Suraya ook programma’s gepresenteerd voor de Omroep Hindoe Media (OHM) en Lebara TV.De Utrechtse schone heeft al ervaring in het presenteren van diverse tv-programma’s op RTL en SBS als onder andere Shopping & Lifestyle, Altijd Jong, Business aan tafel en Goed, gezond & gelukkig leven.